ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com

Enquête kerkdiensten PKN te Zwammerdam

Beste gemeenteleden,

We hebben sinds half februari een jeugdwerker in ons midden. Eén van de punten waar hij samen met de stuurgroep aan gaat werken is het gemeente breed vieren waarin alle leeftijden in mee (kunnen) doen. Om te meten waar we staan en te peilen wat de wensen en verwachtingen zijn is deze enquête opgesteld. Het grootste deel zijn vragen met keuze-antwoorden, er zijn ook open vragen. De inventarisatie wordt nu gestart, bij de concrete uitwerking zal ook de nieuwe te beroepen predikant betrokken worden.

We zouden het fijn vinden als in een huishouden met meerdere personen iedereen deze enquête invult, (dus ouders, en ook tieners/jongeren).

We gaan zorgvuldig met uw/jouw gegevens om en we zullen deze alleen voor deze enquête gebruiken. In de resultaten zullen we er voor zorgdragen dat de gegevens niet herleidbaar zijn naar een persoon. Het invullen duurt ongeveer 20 minuten, dat klinkt best lang, maar we willen heel graag een goed beeld hebben vanuit de hele gemeente. Alvast heel hartelijk bedankt voor het invullen!

De stuurgroep (Kees, Marianne, Mathieu, Maartje, Enneke en Jan-Peter)

 




   ThesisTools 
   Maak en verspreid gratis je online enquete op www.thesistools.com